The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το χοτ ντογκ που σε πληρώνουν για να το φας

Θα άντεχες την προκληση;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 02, 2020

Το χοτ ντογκ που σε πληρώνουν για να το φας

Μπορεί κάποιοι από εσάς να καμαρώνετε πως είστε καλοφαγάδες και μεγάλα πηρούνια, όμως οι πραγματικές προκλήσεις είναι μπροστά σας.

Πρέπει να είσαι μεγάλος παίκτης για να φέρεις βόλτα το 3 κιλών χοτ ντογκ στο εστιατόριο Ninth Street στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Πώς πάει η συμφωνία - αν το φας μέσα σε μισή ώρα, όχι μόνο δεν χρειάζεται να πληρώσεις το γεύμα σου, αλλά σου δίνουν 50 δολάρια, όσο δηλαδή και η τιμή του, έτσι για το επόμενό σου γεύμα. Που πιθανώς να αργήσει.

Παίρνεις και ένα ωραίο μπλουζάκι αλλά περνάς και στην αθανασία μιας και βγαίνεις φωτογραφία και σε κορνιζάρουν για τον τοίχο του μαγαζιού. Μη βιαστείς όμως και ετοιμαστείς να πας χωρίς να κλείσεις τραπέζι, γιατί αυτό το γεύμα θέλει μεγάλη προετοιμασία....

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb