The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής ψάχνει ομάδα με αγγελία στο διαδίκτυο

Ανέβασε την αγγελία στο Linkedin

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2020

Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής ψάχνει ομάδα με αγγελία στο διαδίκτυο

Ο 26χρονος αμυντικός, Μπαπτίστ Αλοέ, ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Γαλλίας, έμεινε ελεύθερος από την Μπέερσοτ, μετά την μικρή συμβολή του (σ.σ. μόλις δύο συμμετοχές) στην άνοδο της βελγικής ομάδας στην Α` κατηγορία της χώρας και αποφάσισε να ψάξει την επόμενη ομάδα του μέσω διαδικτύου και όχι με τη βοήθεια κάποιου μάνατζερ.

“Εάν ανανέωνα το συμβόλαιο μου, νομίζω ότι θα έμενα στάσιμος”, δήλωσε ο Αλοέ, ο οποίος ανάρτησε το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα “LinkedIn”, όπου εργαζόμενοι από κάθε τομέα, θέτουν… εαυτόν στην διάθεση εν δυνάμει εργοδοτών.

“Λένε ότι το LinkedIn μπορεί να κάνει θαύματα. Γι’ αυτό, σας καλώ θερμά να δηλώσετε ότι σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, να σχολιάζετε και να προσδιορίζετε τους συλλόγους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για το προφίλ μου”, πρόσθεσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν, έχει αγωνισθεί 14 φορές με την φανέλα της Μαρσέιγ και 98 με τη φανέλα της Βαλανσιέν.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb