The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σκωτία: Το video σοκ που δείχνει πόσο εύκολα μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Στο βίντεο μια πράσινη γλίτσα χρησιμοποιήθηκε για να δείξει την ταχύτητα μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2020

Σκωτία: Το video σοκ που δείχνει πόσο εύκολα μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο προσπαθεί η κυβέρνηση της Σκωτίας να κρατήσει σε επαγρύπνηση τους πολίτες της χώρας σχετικά με το πόσο εύκολα μπορεί να μεταδοθεί ο κορωνοϊός. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα σποτ μόλις 30 δευτερολέπτων, στο οποίο ο κορωνοϊός αναπαρίσταται με μια πράσινη γλίτσα που μεταδίδεται ταχύτατα.

Το βίντεο δείχνει ένα κορίτσι που φέρει τον κορωνοϊό χωρίς να το γνωρίζει και επισκέπτεται τον παππού του. Θέλοντας να φτιάξει στον παππού της τσάι η νεαρή ακουμπά το ένα αντικείμενο μετά το άλλο και μεταφέρει τον κορωνοϊό σε όλο το σπίτι. Στο τέλος κολλάει και τον ηλικιωμένο παππού της καθώς η πράσινη γλίτσα είναι στο στόμα του.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το εξής μήνυμα: «Μην μεταδώσεις τον κορωνοϊό σε εκείνους που αγαπάς. Δύο νοικοκυριά, έξι άνθρωποι, δύο μέτρα απόσταση», δηλαδή μια υπενθύμιση των νέων μέτρων της κυβέρνησης.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb