The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η αισθησιακή φωτογραφία της Katie Holmes για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις

Και του υποψήφιου προέδρου Τζο Μπάιντεν


Δημοσίευση ΑΥΓ 13, 2020

Η αισθησιακή φωτογραφία της Katie Holmes για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις

Πρόσφατα, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για τη θέση της Αντιπροέδρου. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ πολλοί αποδέχτηκαν την επιλογή Μπάιντεν με ενθουσιασμό.

Άλλωστε, η 55χρονη γερουσιαστής από την Καλιφόρνια γράφει ιστορία ως η πρώτη μαύρη και ασιατικής καταγωγής (είναι κόρη μεταναστών από την Ινδία και τη Τζαμάικα) Αμερικανίδα που επιλέγεται να είναι υποψήφια για την αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τη συμπαράστασή τους στην επιλογή της Καμάλα Χάρις είναι και η Katie Holmes. Μόνο που η διάσημη ηθοποιός θέλησε να δείξει τον ενθουσιασμό της και τη στήριξή της με έναν διαφορετικό τρόπο. Μάλλον με έναν πιο… αισθησιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της όπου η ίδια ποζάρει σαν… εκστασιασμένη. Και πολλοί από τους followers της έσπευσαν να την αποθεώσουν για τον τρόπο που δείχνει τη στήριξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#BidenHarris2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb