The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πιο σeξι από ποτέ η Christina Aguilera

Η σταρ βούτηξε σε πισίνα με λευκό, see-through φόρεμα


Δημοσίευση ΑΥΓ 09, 2020

Πιο σeξι από ποτέ η Christina Aguilera

Η Christina Aguilera, τις προηγούμενες ημέρες, έδωσε στους followers της στο Instagram, οι οποίοι ξεπερνούν τα 6,9 εκατομμύρια, την ευκαιρία να δουν πως περνάει κατά τη διάρκεια των οικογενειακών της διακοπών. Στο βίντεο που δημοσίευσε, από το άγνωστο μέχρι στιγμής μέρος στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler, την κόρη τους Summer Rain Rutler και τον γιο της Max Bratman, (τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της) η τραγουδίστρια εμφανίζεται ντυμένη με πολύ απλά ρούχα και αμακιγιάριστη.

Ωστόσο, η Christina Aguilera δεν άντεξε και πολύ μακριά από την glam και εκρηκτική εικόνα της. Στο τελευταίο post που «ανέβασε» μοιάζει να ποζάρει σαν να πρωταγωνιστεί σε φωτογράφιση περιοδικού.

Η σταρ βούτηξε σε πισίνα με λευκό, see-through φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες της και κολάζει τον αντρικό πληθυσμό, ενώ το look της ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και κατακόκκινο κραγιόν.

Η φωτογραφία με τη σeξι πόζα της Christina Aguilera συγκεντρώνει περισσότερα από 465.000 likes μέχρι τώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#WAP got me feelin some type of way 💦

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina) στις

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb