The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Booth: Απίστευτο σκηνικό με πασίγνωστη τραγουδίστρια ‑ Δε ντρέπεσαι;

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής


Δημοσίευση ΑΥΓ 07, 2020

Booth: Απίστευτο σκηνικό με πασίγνωστη τραγουδίστρια ‑ Δε ντρέπεσαι;

Άνω κάτω έγιναν στο πλατό του The Booth με το… περίεργο τηλεφώνημα που έλαβαν οι τέσσερις παρουσιάστριες. Ο “Σπύρος” ζήτησε να μιλήσει με τη Σοφία Κουρτίδου, την οποία άρχισε να… στολίζει με το που σήκωσε το τηλέφωνο.

«Το παίζεις πολύ ξύπνια! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι μ…ή; Που πήρες το “Φιλαράκι” και το τραγούδαγες όπως θες εσύ. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Μου ανέβασες το ζάχαρο στα ύψη», είπε έξαλλος ο “Σπύρος”.

Οι τέσσερις παρουσιάστριες της εκπομπής άρχισαν να ψυλλιάζονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και πως κάποιος τους κάνει πλάκα. 

«Ποιος είσαι;», ρώτησε η Σοφία Μουτίδου, ενώ η Σοφία Κουρτίδου κατάλαβε ποιος βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής, αλλά δεν ήταν και πολύ σίγουρη: «Ποια είσαι; Πάει το μυαλό κάπου, μπορεί να είναι συνονόματη».  

Ο...Σπύρος” τελικά, αποδείχτηκε πως ήταν η Σοφία Βόσσου!

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb