The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ηλικιωμένη παίζει πιάνο στο διαλυμένο σπίτι της στη Βηρυτό

To μόνο πράγμα που έμεινε όρθιο - έκατσε στο πιάνο και βρήκε παρηγοριά στη μουσική


Δημοσίευση ΑΥΓ 06, 2020

Ηλικιωμένη παίζει πιάνο στο διαλυμένο σπίτι της στη Βηρυτό

Το σπίτι της 79χρονης May Abboud Melki διαλύθηκε από τη φονική έκρηξη της Τρίτης στη Βηρυτό. Η ηλικιωμένη και ο σύζυγός της δεν ήταν μέσα την ώρα που ο Λίβανος αναβίωνε στιγμές σαν της Χιροσίμα.

Όταν μπήκε τα πάντα είχαν διαλυθεί. Τα έπιπλα της ήταν διασκορπισμένα σε όλο το σπίτι, οι τοίχοι είχαν τρύπες, παντού υπήρχαν γυαλιά. Ένα μόνο πράγμα έστεκε αγέρωχο χωρίς γρατζουνιά: το πιάνο που της είχε χαρίσει ο πατέρας της την ημέρα του γάμου της.

Αμέσως η May έκατσε στο πιάνο και βρήκε παρηγοριά στη μουσική παίζοντας το σκωτσέζικο τραγούδι Auld lang syne και στη συνέχεια αραβικούς ύμνους.

«Το σπίτι αυτό άντεξε στον εμφύλιο, δέχτηκε σφαίρες» λέει η 79χρονη στο CNN. «Θέλησε να παραμερίσει τη στενοχώρια της και να έχει μερικές στιγμές ηρεμίας» είπε η εγγονή της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb