The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Με την υποστήριξη του AthensParty.com

Χειμερινοί Κολυμβητές: Εμφανίστηκαν εν μέσω πανδημίας και τρέλαναν το κοινό

Μια αξέχαστη νύχτα στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 29, 2020

Χειμερινοί Κολυμβητές: Εμφανίστηκαν εν μέσω πανδημίας και τρέλαναν το κοινό

Αν δεν τους έχετε ακούσει ακόμα, τότε η αλήθεια είναι ότι χάνετε. Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα ελληνικά λαϊκό-παραδοσιακά μουσικά συγκροτήματα της εποχής και καλά θα κάνετε να ψάξετε για αυτούς και τα τραγούδια τους.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίστηκαν στην σκηνή του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστώ και τραγούδησαν εν μέσω πανδημίας. Παρά το γεγονός ότι το κοινό ήταν καθούμενο, δεν πτοήθηκε ούτε στιγμή και διασκέδασε καθόλη την διάρκεια της συναυλίας με τους ήχους και τις επικές ατάκες του Αργύρη Μπακιρτζή.

Τραγούδια, με ενδοιάμεσους διαλόγους των μελών τους συγκροτήματος, πειράγματα και αστεία και το γέλιο του κόσμου που παρακολουθούσε ήταν όλα τα στοιχεία που μπορούν περιγράψουν ακριβώς την συγκεκριμένη βραδιά.

Υπομονή μέχρι την επόμενη φορά!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb