ΜΑΛΛΙΑ

4+1 καλοκαιρινά χτενίσματα για εσένα που δεν έχεις πολλά μαλλιά

Για να δείχνεις πάντα όμορφη, ακόμα και στον καύσωνα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 καλοκαιρινά χτενίσματα για εσένα που δεν έχεις πολλά μαλλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: προφανώς αν έχεις γεννηθεί με πλούσια, μεταξένια, σουπερμοντελέ μαλλιά έχεις και περισσότερες ευκαιρίες να τα κουρέψεις και να τα χτενίσεις όπως ακριβώς θέλεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εμείς με την λεπτή και σχετικά αραιή τρίχα πρέπει να απελπιζόμαστε.

Έτσι κι αλλιώς, ένα μεγάλο μέρος της εξωτερικής ομορφιάς μιας γυναίκας βασίζεται σε έξυπνα τρικ και σωστό styling. Ακριβώς όπως το σωστό κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν πιο σαρκώδη και η σωστή μάσκαρα ανυψώνει τις βλεφαρίδες σου όσο χρειάζεται για βλέμμα που μαγνητίζει, έτσι και το σωστό hairstyling μπορεί να μετατρέψει τα λίγα μαλλιά σε μία πυκνή και εντυπωσιακή χαίτη.

Ιδού πέντε ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι, ιδανική εποχή για αλλαγές και ανανέωση:

Μακριές αφέλειες και μήκος μέχρι τον ώμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

oh hey there..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Elizabeth Price (@tatianaelizabethh) στις

Καιρός να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου και να προσθέσεις έναν αέρα μυστηρίου στην εμφάνισή σου, κάνοντας μακριές και λεπτές αφέλειες οι οποίες καλύπτουν το μέτωπό σου. Σε συνδυασμό με ένα μήκος μαλλιών που δεν ξεπερνάει τον ώμο σου (το λες και μακρύ καρέ), θα πετύχεις ένα λουκ που προσδίδει όσο όγκο χρειάζεσαι έτσι ώστε η λεπτή τρίχα να μην αποτελέσει πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Wet look και slicked back

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Aguandando ansiosamente pelo resultado desse job incrível 🙏🏽❤️ @karlacalazans.makeup @ags9_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Nunes (@lennynuness) στις

Για μία εμφάνιση-κόντρα στην υγρασία, μην ψάξεις περαιτέρω! Σίγουρα το συγκεκριμένο λουκ είναι πιο τολμηρό από τα συνηθισμένα, όμως δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδος να κάνεις πειραματισμούς και να δεις αν σου ταιριάζει. Μπορείς να πετύχεις το στιλ δίνοντας όγκο στην ρίζα με μία λεπτή χτένα και στην συνέχεια 'βρέχοντας' τα μαλλιά με μία ειδική λοσιόν ή gel. Δοκίμασε το!

Η πλάγια φράντζα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🍉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Ιδανική για πιο μακριά μαλλιά αλλά εξίσου ωραία και σε καρέ, η φράντζα στο πλάι είναι ένα κλασικό και αποτελεσματικό τρικ που προσθέτει κατευθείαν όγκο και κομψότητα. Σίγουρα την έχεις δει σε celebrities από την Kerry Washington μέχρι την Cara Delevingne και θα ταιριάζει και στο δικό σου κεφάλι.

Το αγαπημένο pixie cut

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

J O E Y 💕 Press day for @joeyking last Friday FYC #EMMYS for @theactonhulu best leading actress and she’s looked FLAWLESS :) Styling @jaredengstudios @jaredeng Makeup @allanface Makeup assist @rubyvo_ Hair by urs truly @dimitrishair for @thewallgroup #dimitrisgiannetos #dimitrisgiannetoshair #dimitrishair #joeyking #twgartists

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις

Είναι μία τεράστια απόφαση, όμως αμφιβάλουμε ότι θα την μετανιώσεις. Τρομερά εντυπωσιακό με τον λιγότερο δυνατό κόπο, σε κρατάει δροσερή, δεν έχεις να ανησυχείς για χτένισμα, styling και πιστολάκι και σαν επιπλέον μπόνους, θα μπορέσεις επιτέλους να αναδείξεις την συλλογή με τα σκουλαρίκια σου.

To οmbre ασύμμετρο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

cheers to the ones that got away 🍻 (lost in my archives) APRIL 2019 - APRIL 2020 ✨ . ITS OFFICIAL I REALLY MISS DOING HAIR. . . #lahair #lastylist #prettyhair #crafthairdresser #imissdoinghair #sexyhair #haircutinspo #quarantineblues

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARISA MITCHELL ✂️ (@marisacuts) στις

Τόσο η διαφορά σε μήκος αλλά και σε χρώμα δημιουργεί την οφθαλμαπάτη πως το κούρεμά σου έχει διαφορετικά επίπεδα και τα μαλλιά σου είναι πολύ πιο πυκνά από ότι αισθάνεσαι. Έτσι κι αλλιώς, το ombre είναι ένα στιλ βαψίματος που ποτέ δεν φεύγει από την μόδα, έτσι σίγουρα δεν θα πάρεις μεγάλο ρίσκο. Ως εναλλακτική επιλογή, σκέψου τις ανοιχτές ανταύγειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 680 / position2: 3639
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb