The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τρομερός μπόμπιρας κάνει ντου για να ζητήσει μπισκότα, on air στο Sky News

Πιτσιρικάς διακόπτει τη δημοσιογράφο μαμά του για να της ζητήσει μπισκότα


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 02, 2020

Τρομερός μπόμπιρας κάνει ντου για να ζητήσει μπισκότα, on air στο Sky News

Τρομερός μπόμπιρας, έκανε... ντου, ενώ η δημοσιογράφος μαμά του έδινε το ρεπορτάζ ζωντανά στο Sky News, και της ζήτησε μπισκότα!

Συνέβη ξανά! Το έχουμε δει στο παρελθόν, πιτσιρίκια να διακόπτουν τις μαμάδες και τους μπαμπάδες δημοσιογράφους, ενώ είναι ζωντανά στον «αέρα», και έγινε για άλλη μια φορά, αυτήν τη φορά στο Sky News. Ενώ η δημοσιογράφος -επί των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής- του βρετανικού δικτύου, Deborah Haynes, έδινε το ρεπορτάζ live από το σπίτι της, ο τρομερός γιος της μπούκαρε στο δωμάτιο και της ζήτησε μπισκότα!

«Ο Ντέιβιντ Κάμερον μιλούσε για... Ω, με συγχωρείτε πολύ, αυτός είναι ο γιος μου, ντρέπομαι πολύ, συγγνώμη», δηλώνει σαστισμένη και χαμογελώντας αμήχανα η Deborah, με τον πιτσιρικά, ατάραχο, να λέει στη μαμά του: «Μπορώ να έχω δύο μπισκότα;»...

Για να του απαντήσει εκείνη: «Ναι, μπορείς να έχεις δύο μπισκότα. Πραγματικά συγγνώμη για αυτό».

Σε εκείνο το σημείο η κάμερα επέστρεψε στο στούντιο, με τον παρουσιαστή Mark Austin να λέει: «Ας αφήσουμε την Deborah Haynes εκεί, έχει κάποια οικογενειακά καθήκοντα αυτήν τη στιγμή».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb