The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Χαμός στο «Κλουβί με τις τρελές»: Ηθοποιός ζήτησε 1.000.000 ευρώ

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου για τους ηθοποιούς που πάνε και έρχονται


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2020

Χαμός στο «Κλουβί με τις τρελές»: Ηθοποιός ζήτησε 1.000.000 ευρώ

Βίκυ Κάβουρα, Ίαν Στρατής και τώρα Άρης Μακρής... Ο κακός χαμός φαίνεται πως γίνεται στο παρασκήνιο της θεατρικής παράστασης «Στο κλουβί με τις τρελές» καθώς ηθοποιοί πάνε και έρχονται. Ο τελευταίος που έφυγε από την παράσταση της οποίας το καστ ακόμα είναι προς αναζήτηση είναι ο Άρης Μακρής ο οποίος φαίνεται πως είχε συμφωνήσει μόλις πριν από μερικές μέρες.

Η Μαρία Ιωαννίδου που θα πρωταγωνιστήσει στην εν λόγω θεατρική παράσταση είχε αποκαλύψεις να κάνει για τον τελευταίο που άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

«Ο Άρης Μακρής ήθελε ένα εκατομμύριο. Νομίζεις ότι μπορούμε να του το δώσουμε; Μάλλον, δεν θέλουμε να του το δώσουμε. Άλλος! Άλλος! Δεν θέλουμε να είναι, δεν μπορούμε να πετάμε τα εκατομμύριά μας έτσι. Τον Άρη Μακρή τον είχα προτείνει εγώ. Μια χαρά είναι το παιδί, από εκεί κι έπειτα… εντάξει. Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο σεμνοί, πιο απλοί».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb