The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δες τι μπορείς να κάνεις στο γραφείο για 30 λεπτά και να βελτιώσεις τη ζωή σου

Θεαματικά αποτελέσματα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 08, 2020

Δες τι μπορείς να κάνεις στο γραφείο για 30 λεπτά και να βελτιώσεις τη ζωή σου

Οι New York Times δημοσίευσαν μια έρευνα που αναλύει πόσο επιτακτική ανάγκη είναι να ξεκουραζόμαστε για 30 λεπτά μέσα στην ημέρα, όταν εργαζόμαστε.

Και δεν μιλάμε για διάλλειμα για φαγητό, αλλά για ένα ουσιαστικό διάλλειμα όπου θα πατάς pause σε σκέψεις, οπτικά και ηχητικά ερεθίσματα.

Μισή ώρα ύπνος, ρίχνει την πίεση, τονώνει το κυκλοφορικό, ενεργοποιεί την μνήμη, ενώ τα μάτια σου αποσυμφορίζονται και δεν υποφέρεις από υπνηλία αργότερα.

Εκτός των θετικών στην υγεία μας, υπάρχουν θετικά και στην παραγωγικότητα, αφού τα πειράματα έδειξαν ότι η παραγωγικότητα μετά τον ύπνο ξεπέρασε ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ξεκούραση από ότι οι άνδρες, και κυρίως οι γυναίκες άνω των 40 ετών.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb