The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Dua Lipa είδε ήλιο και φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της

Βγήκε για ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού της


Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2020

Η Dua Lipa είδε ήλιο και φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της

Το αστέρι της ποπ μουσικής, Dua Lipa, περνάει τις ημέρες του locked down, σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων, στο Λονδίνο και μαζί της στην καραντίνα βρίσκεται και ο αγαπημένος της, Anwar Hadid. Μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά για την κοινή τους καθημερινότητα μέσα από τα social media, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε ένα sneak peek στους followers της στο Instagram.

Με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό (πράγμα που δύσκολα συναντάς στο Λονδίνο), η Dua Lipa φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι της και βγήκε στον κήπο του σπιτιού τους για να κάνει ηλιοθεραπεία. Οι φωτογραφίες φυσικά άναψαν “φωτιά”, με τα likes να ξεπερνούν τα 2,7 εκατομμύρια, καθώς η τραγουδίστρια έδωσε σε όλους την ευκαιρία να θαυμάσουν τις τέλειες αναλογίες της αλλά και το υπέροχο μαύρισμά της.

Η Dua Lipa πόζαρε στην κάμερα του κινητού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως διαθέτει πραγματικά φυσική ομορφιά, ενώ συνδύασε το πολύχρωμο μπικίνι της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους και ένα καπέλο baseball.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

el scorchio in london todayyyyyy + started a brilliant new book called “a little life” - not just a sun shield

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb