The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

5 ηθοποιοί που δεν έχουν όση αναγνώριση αξίζουν

Άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 04, 2020

5 ηθοποιοί που δεν έχουν όση αναγνώριση αξίζουν
@commons.wikimedia.org

Υπάρχουν ηθοποιοί που χωρίς πολύ προσπάθεια συγκεντρώνουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια αυτό δεν συνήθως κρατάει για πολύ, γιατί οφείλεται σε συγκυρίες ή στην εξωτερική εμφάνιση.

Από την άλλη υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που έχουν μεγάλο ταλέντο, που δουλεύουν όσο μπορούν, παίρνουν ευκαιρίες, αλλά όχι αυτές που αξίζουν. Και καλό θα ήταν να τους το αναγνωρίσουμε λίγο πιο διαδεδομένα, για να αισθανθούν πως οι προσπάθειές τους, απέδωσαν καρπούς. Όπως οι 5 παρακάτω:

Giovani Ribisi

https://www.goodtoknow.co.uk/wellbeing/relationships/relationship-news/giovanni-ribisi-emily-ward-twins-480548

@goodtoknow.co.uk

Οι περισσότεροι ίσως τον ξέρουν ως αδελφό της Phoebe στα «Φιλαράκια». Αλλά η καριέρα του Giovani Ribisi δεν σταμάτησε εκεί. Ήταν εξαιρετικός στο «Boiler Room», αξιομνημόνευτος στο «Saving Private Ryan» και στο «Sky Captain and the World of Tomorrow», πολύ καλός στο «Public Enemy» και στο «Avatar», ενώ συμμετείχε σε πολλές άλλες καλές και προσεγμένες παραγωγές. Μέχρι που στην σειρά «Sneaky Pete» του Amazon, του δόθηκε ο βασικός ρόλος και ήταν και πάλι εξαιρετικός. Ο Giovani Ribisi είναι από τους ηθοποιούς που δεν παίζουν μόνο έναν ρόλο, αλλά έχουν μια γκάμα που μπορούν να καλύψουν με άνεση. Πραγματικά, αξίζει περισσότερη προσοχή.

Sam Rockwell

https://therake.com/stories/mr-vice-guy/

@therake.com

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια στοιχειώδης αναγνώριση που επισφραγίστηκε πρόσφατα με την βράβευσή του με το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ για την ταινία «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» και άλλη μια υποψηφιότητα με την ταινία «Vice». Αλλά ακόμα δεν έχει πάρει το μερίδιο που του αναλογεί. Γιατί θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στους top ηθοποιούς από το 2002 και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του George Clooney με την ταινία «Confessions of a Dangerous Mind», όπου κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανέβασε επίπεδο ολόκληρη της ταινία. Επίσης κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το one-man show του στην εξαιρετική ταινία του Duncan Jones, «Moon». Ο Sam Rockwell είναι κάποιος που θα έπρεπε όλοι να ξέρουν το όνομά του.

Robin Wright

https://www.forbes.com/pictures/59c57ec931358e542c02c3fb/5-mariska-hargitay/#fb95fb2167d6

@forbes.com

Η επί 14 χρόνια σύζυγός του Sean Penn και μητέρα των δυο παιδιών του, ίσως έμεινε αρκετά χρόνια στη σκιά του. Αλλά ακόμα και πριν τον γαμο τους, είχε δώσει τα διαπιστευτήρια της. Ως Jenny στο «Forrest Gump» ή νωρίτερα στο «The Princess Bride». Αλλά και αργότερα, στο «White Oleander» ή στο «Nine Lives». Χρειάστηκε να φτάσει στα 49 της και να παίξει σε σειρά για να την γνωρίσουν όλοι, αφού το «House of Cards» της χάρισε και μια Χρυσή Σφαίρα. Αυτό το πανέμορφο πλάσμα, γεμάτο ταλέντο και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο, αξίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα τελικά κέρδισε...

Mark Ruffalo

http://www.appocalypse.co/entertainment/mark-ruffalo-she-hulk-talks/

@appocalypse.co

Προτάθηκε τρεις φορές για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου μέσα σε μια πενταετία και έχασε και τις τρεις. Αυτή είναι η ιστορία του Mark Ruffalo που συνήθως ήταν στην σκιά κάποιου. Αν και ξεχώρισε σε ταινίες όπως οι «Spotlight», «The Kids Are Alright», «Foxcatcher», «Shutter Ιsland» ακόμα και το franchise των Αvengers, όπου υποδύθηκε, κατά την γνώμη μου, τον καλύτερο Hulk που έχουμε δει. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία να είναι πρωταγωνιστής, όπως στο «Begin Again», ήταν και πάλι εξαιρετικός. Ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος ηθοποιός από τους 5, αλλά και πάλι, αρκετά υποτιμημένος.

Lizzy Caplan

https://fr.fanpop.com/clubs/lizzy-caplan/images/2617544/title/lizzy-wallpaper

@fanpop.com

Εκτός από αυτά τα πανέμορφα μάτια και το ειλικρινές χαμόγελο, η 37χρονη πλέον Lizzy Caplan, έχει και σπάνιο ταλέντο. Ταλέντο που δεν της δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να το δείξει, τουλάχιστον στο βαθμό που της αξίζει. Η πανέμορφη Καλιφορνέζα έχει χιούμορ, παρουσιαστικό και μπορεί να παίξει διάφορους ρόλους. Εκτός κι αν το λεγόμενο «big break» της περιορίστηκε στο «Now You See Me», δεν έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές της. Είναι βέβαια επιτυχημένη με ρόλους της σε σειρές, με κυριότερη το «Masters of Seχ», αλλά καλό θα ήταν να της δοθεί η δυνατότητα να αναδείξει όλο το ταλέντο της και στον κινηματογράφο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb