The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Γκαγκάκη: Πέθανε ο πατέρας της

«Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο Μπαμπά μου»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2020

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Γκαγκάκη: Πέθανε ο πατέρας της

Βαρύ πένθος βιώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Η ίδια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση του θανάτου του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Η Κατερίνα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το κρεβάτι του πατέρα της πάνω στο οποίο καθόταν και τον περίμενε η γάτα του, στην οποία είχε εκείνος μεγάλη αδυναμία. Και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο Μπαμπά μου».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν πολύ δεμένη με τους γονείς της και μάλιστα στο παρελθόν, όταν πριν από μερικά χρόνια έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, είχε εκφραστεί δημόσια για την τεράστια αγάπη που είχε τόσο για εκείνη όσο και για τον πατέρα της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb