The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Τα Φιλαράκια: Πόσα θα πάρουν οι ηθοποιοί για το remake της σειράς

Μετά από 16 χρόνια, η σειρά-φαινόμενο κι οι ήρωές της επιστρέφουν


Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2020

Τα Φιλαράκια: Πόσα θα πάρουν οι ηθοποιοί για το remake της σειράς

Τα αγαπημένα όλων «Φιλαράκια» επιστρέφουν και η είδηση αυτή έκανε τους φανατικούς της σειράς σε όλο τον κόσμο να ενθουσιαστούν.

Την ανακοίνωση έκανε με μια ανάρτησή της στο Instagram η Jennifer Aniston, με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

«Λάτρεις των "Friends" είναι επίσημο!», επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή της η ψηφιακή πλατφόρμα HBO Max, που θα προσφέρει το ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο της σειράς, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της το Μάιο.

Μετά από 16 χρόνια, η σειρά-φαινόμενο κι οι ήρωές της θα κάνουν το τηλεοπτικό reunion που περιμένει όλος ο πλανήτης. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι οι αμοιβές των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με το Variety, κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο.

Αν προχωρήσουν σε ολοκληρωμένο κύκλο με 12 επεισόδια, το πόσο θα ανέβει στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb