The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Διαγωνισμοί

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Διαγωνισμός: Kέρδισε ένα πολυτελές κουβερτοπάπλωμα Guy Laroche από το designdrops

Κουβερτοπάπλωμα Fabulous Wine Guy Laroche


Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2018

Διαγωνισμός: Kέρδισε ένα πολυτελές κουβερτοπάπλωμα Guy Laroche από το designdrops

Η Guy Laroche είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος οίκος μόδας, που δίνει έμφαση στο γαλλικό design και την φινέτσα.

Οι συλλογές των λευκών ειδών της είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις τάσεις που ακολουθούνται στην Ευρώπη και τα υφάσματα είναι όλα υψηλής ποιότητας, που γίνονται σημείο αναφοράς για τους πιο απαιτητικούς.

Στο designdrops θα βρείτε πολυτελή λευκά είδη, όπως σεντόνια, ριχτάρια, τραπεζομάντηλα, παπλώματα, πετσέτες και άλλα!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα πολυτελές κουβερτοπάπλωμα Guy Laroche.

Διαγωνισμός 

Κάνε follow στο MyDesignDrops και ακολούθησε το E-Daily.gr στο Instagram με like στο post του διαγωνισμού για να κερδίσετε ένα αφράτο πάπλωμα Guy Laroche.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νέος Διαγωνισμός Κάνε follow στο @mydesigndrops και στο @edailygr στο Instagram με like στο post του διαγωνισμού για να κερδίσετε ένα αφράτο πάπλωμα Guy Laroche. #instalifo#lifo#instagreece#instatraveling#ig_europe#ig_greece#igaddict#gramoftheday#greecestagram#greecelover_gr#wu_greece#wu_europe#webstagram#athensvoice#bestoftheday#bestgram#bestshot#photocontestgr#ig_worldclub#eradiogr#eradio#vsco#vscocam#vscogood#vscogram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη edailygr (@edailygr) στις

Η απόλυτη επιτυχία είναι η διατήρηση της ίδιας απαλής αίσθησης, των ζωντανών χρωμάτων, των ραφών και των κεντημάτων ακέραιων μετά από μακρόχρονη χρήση. Η σειρά Fabulous προτείνει κουβερτοπάπλωμα διπλής όψης, με ιδιαίτερα απαλή υφή και μεγάλη αντοχή.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb