The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά στον κόσμο

Ακόμα και η επαφή με το δέρμα μπορεί να αποβεί μοιραία


Δημοσίευση ΝΟE 08, 2018

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά στον κόσμο

Μια από τις μελέτες που έχουν διεξαχθεί την τελευταία δεκαετία καταγράφει τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά του κόσμου. Η συγκεκριμένη μελέτη δεν επικεντρώνονται μόνο στο πόσο καταστροφικό είναι κάθε ναρκωτικό για την υγεία των χρηστών αλλά και στο τι ζημιά προκαλεί στη κοινωνία, πόσο επικίνδυνη είναι βραχυπρόθεσμα/μακροπρόθεσμα και πόσο εθιστική είναι.

Carfentanil

Αυτη η ναρκωτική ουσία έχει προκαλέσει μεγάλο αριθμό υπερβολικών δόσεων και, δυστυχώς, πολλούς θανάτους. Είναι ένας κλώνος της φεντανύλης, ένα άλλο συνθετικό οπιώδες αναλγητικό και κατασκευάστηκε για σαν ηρεμιστικό που θα μπορούσε να ακινητοποιήσει μεγάλα ζώα πολύ γρήγορα.

Σκεφτείτε ότι ένας αφρικανικός ελέφαντα με 75 φορές το βάρος ενός ενήλικου άνδρα χρειάζεται μια μικρή ποσότητα αυτού του ηρεμιστικού των ζώων για να αναισθητοποίηθεί , ή ακόμη και να πεθάνει.

Spice

To Spice είναι συνθετική κάνναβη με ισχυρές ψυχοδραστικές επιδράσεις. Μπορεί να προκαλέσει παράνοια, έντονο άγχος, ναυτία, έμετο, σύγχυση, ανεπαρκή συντονισμό και επιληπτικές κρίσεις. Έχουν επίσης αναφερθεί περιπτώσεις ισχυρής καταναγκασμού για επανάληψη της δόσης και έχουν υπάρξει αρκετοί θάνατοι που συνδέονται με τα συνθετικά κανναβινοειδή.

Grey Death

Ένα"κοκτέιλ" ισχυρών οπιούχων φαρμάκων που ευθύνεται για τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στις ΗΠΑ. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για κάποιον που δεν έχει ιδέα τι περιέχεται αφού ακόμα και η επαφή με το δέρμα μπορεί να αποβεί μοιραία αν περιέχει furanyl fentanyl και U-47700 που είναι θανατηφόρα ακόμα και σε μικρές δόσεις.

U-47700

Το δεύτερο πιο επικίνδυνο ναρκωτικό στον κόσμο αφού όπως αναφέραμε και πιο πριν είναι θανατηφόρο ακόμα και σε μικρές δόσεις ακόμα και με την επαφή με το δέρμα. Θεωρείτε έως και 8 φορές πιο ισχυρό από την μορφίνη. Η διάθεση του αυξάνει την επικίνδυνότητα αφού έχει βρεθεί να πωλείτε στο Διαδίκτυο παραπλανητικά ως «ερευνητικό χημικό» για περίπου $ 30 ανά γραμμάριο.

Δείτε το νούμερο 1 πιο επικίνδυνο ναρκωτικό αλλά και τα υπόλοιπα 5 στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε Ακόμη
Θέματα ΣΕΠΤ 29, 2018
Αυτή η τεράστια σχισμή στην Αφρική θα είναι ο επόμενος ωκεανός
Φτάνει πάνω από τα 60 χιλιόμετρα...
Θέματα ΜΑΡ 16, 2019
Απέδρασε από το Αλκατράζ και 50 χρόνια μετά στέλνει γράμμα στο FBI
O μοναδικός φυλακισμένος που απέδρασε από το Αλκατράζ και ζει
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb