The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ποζάρει ολόγυμνη στο πάτωμα και προκαλεί

Με κουκούλα ληστή στο κεφάλι...


Δημοσίευση ΝΟE 05, 2018

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ποζάρει ολόγυμνη στο πάτωμα και προκαλεί

Η Ασημία Ιγγλέζου έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα εφευρετική στο να αναδεικνύει το γυμνό της κορμί. Και με την νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram αποδεικνύει πως δεν υπάρχει όριο στη φαντασία της (και στα κονσεπτ που μπορεί να σκαρφιστεί).

Στη φωτογραφία η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει φορέσει μια κουκούλα ληστή και ποζάρει καθιστή στο πάτωμα. Το υπόλοιπο κορμί της, σε αντίθεση με το κεφάλι, δεν έχει τίποτα να το καλύπτει. Βέβαια έχει φροντίσει να τοποθετήσει ένα κάδρο μπροστά της, ώστε να καλύπτει τα επίμαχα σημεία (ενώ δείχνει τόσο όσο). Παράλληλα για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχει επιλέξει να φορέσει "full face" κουκούλα καλύπτοντας το κεφάλι της.

Δείτε τη φωτογράφιση για να δουμε εάν καταλαβαίνετε κάτι περισσότερο από το κόνσεπτ με το... κάδρο.

View this post on Instagram

“The gallery “ Click @tanasis_lampropoulos #travelling #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessmodel #fitnessaddict #cheadsmagazine #uncoverme #uncoveredmagazine #sixty6mag #fuse_magazine #swimwear #swimsuit #bikini #bikinis #bikinigirl #bikinidoll #bikinifashion #bikinimodel #bikinilover #bikiniaday #bikinilife #bikiniaddict

A post shared by ασημινα ιγγλεζου (@asiminaigglezou) on

Και για όσους δεν το ξέρατε, η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σαν βοηθός γιατρού, με καταγωγή από την Λαμία με σπουδές personal training yoga Pilates, ενώ της αρέσουν το τένις, το trekking mountain marathon και ότι έχει σχέση με αθλητισμό και τέχνη. Παράλληλα είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή «In & Out» της web tv του Star Channel.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb