The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πιο χρωματιστή γειτονιά του πλανήτη

Ένα έργο τέχνης στα πόδια σας

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 29, 2018

Η πιο χρωματιστή γειτονιά του πλανήτη

Αν βρεθείς σε αυτή την γωνιά του πλανήτη πρέπει να κάνεις δύο πράγματα. Στη γειτονιά La boca στο Μπουένος Άιρες, πρέπει να παρακολουθήσεις έναν αγώνα στο θρυλικό La Bombonera, και να περπατήσεις στον πιο όμορφο δρόμο που θα δεις ποτέ, τον El Caminito.

Εκεί θα δεις πλανόδιους πωλητές να πουλούν τα πιο περιέργα πράγματα, ενώ ντόπιοι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν, τραγουδούν και χορεύουν μέσα στο δρόμο. Αυτός ο δρόμος έχει κλέψει τις καρδιές των τουριστών, αφού είναι όλος ζωγραφισμένος σαν ένα έργο τέχνης που δεν τελειώνει πουθενά.

Αυτή η γειτονιά, ήταν ανέκαθεν γειτονιά φτωχών εργατών που δούλευαν κυρίως στα ναυπηγεία. Έτσι έβαφαν τα σπίτια τους που είναι απο λαμαρίνες για να έχουν μια όμορφη εικόνα από μακρία, όταν δούλευαν κάτω από σκληρές συνθήκες στα ναυπηγεία.

Επειδή δεν είχαν χρήματα, για μπογιές, έβαζαν ότι χρώμα έβρισκαν, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού ο δρόμος μοιάζει με ουράνιο τόξο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb