The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Έμαθε για τον θάνατο του συζύγου της στον αέρα καθώς έλεγε τις ειδήσεις

Διάβασε την είδηση για τον χαμό του ζωντανά στο δελτίο


Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2018

Έμαθε για τον θάνατο του συζύγου της στον αέρα καθώς έλεγε τις ειδήσεις

Οι παρουσιαστές ειδήσεων καλύπτουν συχνά έκτακτες ειδήσεις την ώρα του δελτίου και ανεξάρτητα από το πόσο φριχτή είναι μια είδηση πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Όμως η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια δυστυχώς κάτι που φαίνεται από την περίπτωση της Supreet Kaur, μια έμπειρη παρουσιάστρια με πάνω από 9 χρόνια παρουσίας στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια έκτακτη είδηση για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα βγήκε στον αέρα, Ξεκινώντας να διαβάζει την είδηση και τις λεπτομέρειες της συντριβής η Kaur συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του ήταν ο σύζυγος της κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος.

Παρά το τραγικό της υπόθεσης κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της μέχρι να τελειώσει το δελτίο και με το που έκλεισαν οι κάμερες κατέρρευσε.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb