The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο Ινδός που μπήκε σε κλινική απεξάρτησης λόγω Netflix

Η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση


Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2018

Ο Ινδός που μπήκε σε κλινική απεξάρτησης λόγω Netflix

Έχουμε ακούσει για ανάγκη εγκλεισμού σε κλινικές απεξάρτησης για θέματα γύρω απο ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, ακόμα και για σeξ. 

Ένας Ινδός όμως κατάφερε και έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αφού ζήτησε βοήθεια ειδικών για να απεξαρτηθεί από το Netflix. 

Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση αυτου του ειδικού εθισμού, και οι επιστήμονες μιλούν για σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, αφού επηρεάζε την καθημερινότητά του.

Πρόκειται για έναν 26χρονο που έβλεπε 8 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα συνεχόμενα Netflix. 

Στο νοσοκομείο οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο άντρας υποφέρει από μια πληθώρα συμπτωμάτων, όπως πόνο στα μάτια, κόπωση, φριχτές αϋπνίες και άλλα πολλά. Την υπόθεσή του ανέλαβε προσωπικά το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Νευροεπιστημών, που τον έκλεισε σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης στην Μπανγκαλόρ.

Ο δρ Manoj Kumar Sharma είπε ακόμα πως στράφηκε στο Netflix επειδή είχε χάσει τη δουλειά του και προσπαθούσε να αποφύγει την πιεστική πραγματικότητα: «Ήταν μια μέθοδος να ξεφύγει. Έτσι μπορούσε να ξεχάσει τα προβλήματά του και να αποκομίσει άμεση ευχαρίστηση από αυτό».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb