The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Νήσος Σκάι: Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο

Από τους πιο περιπετειώδεις και γραφικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς


Δημοσίευση ΟΚΤ 10, 2018

Νήσος Σκάι: Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να επισκεφθούν τη Σκωτία, το Εδιμβούργο και η λίμνη του Λοχ Νες είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό. Και αυτό συμβαίνει γιατί απλά δεν γνωρίζουν έναν από τους πιο περιπετειώδεις και γραφικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, που βρίσκεται στην Σκωτία, την Νήσο Σκάι.

Η περιοχή είναι γεμάτη με μύθους καθώς οι θρύλοι της περιοχής μιλάνε για ένα τόπο όπου περιφέρονται γίγαντες και νεράιδες αλλά και ιστορία με τα κάστρα και τις μεσαιωνικές μάχες που είχαν οι Σκωτσέζικες φατρίες. Το νησί χωρίζεται σε μια σειρά από χερσονήσους με λιμνοθάλασσες οδοντωτούς ηφαιστειακούς σχηματισμούς και κόκκινα και μαύρα βουνά που μοιάζουν να φτάνουν τα σύννεφα.

Τα λόγια όμως δεν είναι αρκετά για να δείξουν την ομορφιά αυτού του τόπου και για αυτό ένας κινηματογραφιστής ο Yuri Palma αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο με μαγευτικές εικόνες από το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Ακόμη
Travel ΣΕΠΤ 16, 2018
Με αυτή την τακτική μπορείτε να πάρετε μεγαλύτερο δωμάτιο στα ξενοδοχεία
Τόσο απλό και όμως δεν το κάνει σχεδόν κανείς
Θέματα ΙΟΥΝ 17, 2019
Αurora Βorealis: Το φυσικό φαινόμενο που κάνει τον ουρανό πολύχρωμο
Ένα φαινόμενο που καθηλώνει ακόμα και τους πιο έμπειρους "παρατηρητές"
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb