The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα που τρέλανε τους φίλους της

Η πόζα μοντέλου που χρησιμοποίησε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2018

Η φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα που τρέλανε τους φίλους της

Η πόζα μοντέλου που χρησιμοποίησε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα σε φωτογραφία με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της, Καρλ Ρέι, τρέλανε τους φίλους της.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε ο 54χρονος μακιγιέρ στο λογαριασμό του στο Instagram, η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα ποζάρει φορώντας ένα μπουρνούζι και σουφρώνοντας τα χείλη της.

Η Μισέλ Ομπάμα συνεργάζεται με τον Ρέι τα τελευταία 10 χρόνια με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που μπορεί να την αποκαλεί «φίλη και αφεντικό».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο τους συνεργάζονται ενόψει της έναρξης της περιοδείας της Μισέλ Ομπάμα για την πρώθηση του τελευταίου της βιβλίου με τίτλο Becoming.

View this post on Instagram

Hello from me and @michelleobama What an amazing 10 years it’s been. #decadeofbeauty Happy to call her a Friend and Boss. We’re gearing up for her book tour “Becoming” #foreverfirstlady #queen #insyle #vogue #elle #glamour #cosmopolitan #essence #blackgirlmagic #anastasiabeverlyhills #makeuplife #beautymogul #mua #beautyinfluencer #carlrayway #makeupmaestro #wcw #firstartist🇺🇸 #michelleobama

A post shared by Carl Ray MUA (@carlraymua) on

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb