The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτό που συμβαίνει μόνο στις ταινίες ποpνό

Και δεν αφορά το... σενάριο τους


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 20, 2018

Αυτό που συμβαίνει μόνο στις ταινίες ποpνό

Συχνά μιλώντας για το σeξ με φίλους και ερωτικούς συντρόφους, λέμε πως "αυτά γίνονται μόνο στις τσόvτεs", εννοώντας πως η πραγματικότητα στις ερωτικές συνερεύσεις λίγη σχέση έχει με αυτά που παρουσιάζει η βιομηχανία του ποpνό.

Πέρα όμως από τις ίδιες τις... δραστηριότητες που βλέπει κανείς σε μια ερωτική ταινία, υπάρχει και κάτι άλλο που δεν συμβαίνει - σχεδόν- ποτέ στην πραγματικότητα.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το σeξ με τα τα φώτα ανοικτά! Αν υπάρχει κάτι στις ερωτικές ταινίες που δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό, αυτό είναι σίγουρα το πολύ δυνατό φως σε κάθε σκηνή.

Και γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί σκοπός των ταινιών είναι να διεγείρουν τους θεατές και αυτό συμβαίνει μόνο αν βλέπει κάποιος καλά την εξέλιξη τους... Φυσικά για κάτι τέτοιο είναι απαραίτητος ο φωτισμός που χρησιμοποιείται και στα γυρίσματα των κανονικών ταινιών.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb