CELEBS

Έτσι έχασε 9 κιλά η Kim Kardashian

Ξέρει τον τρόπο η τηλεπερσόνα

Έτσι έχασε 9 κιλά η Kim Kardashian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα νέο κορμί απέκτησε η Kim K με πολλή προσπάθεια και γυμναστική!

Τι έκανε η τηλεπερσόνα; Aποφάσισε να αποβάλλει εντελώς τη ζάχαρη από τη ζωή της και ξεκίνησε ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης με βάρη, με αποτέλεσμα το σώμα της να αλλάξει!

"Έχω χάσει 9 κιλά και είμαι πολύ περήφανη!", δήλωσε στην κάμερα του E!News στις 22 Αυγούστου. Η 37χρονη σταρ έχει ύψος 1.60.

"Ήμουν σχεδόν 63 κιλά σε όλη μου τη ζωή και τώρα ζυγίζω 52"!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνει; Mιαμιση ώρα τη μέρα γυμναστική με την πρώην bodybuilder Melissa Alcantara, ενώ τρέφεται πιο σωστά και υγιεινά. "Η Kim ξέρει τι να κάνει τώρα.Mπαίνει στη νοοτροπία ελέγχου και μείωσης των υδατανθράκων. Ξέρει τι κάνει κακό όταν θέλει να χάσει βάρος, ξέρει ποια πράγματα είναι καλύτερα για εκείνη και ποιους υδατάνθρακες να επιλέξει, έτσι ξέρει τι να κάνει σε αυτό το σημείο. 

Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε επαρκή πρωτεΐνη (επειδή η πρωτεΐνη σας κρατά ικανοποιημένους και ελέγχετε την πείνα σας), και όταν επιλέγετε υδατάνθρακες, διαλέξτε εκείνους που έχουν πολλές ίνες και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει κάποιο είδος υγιεινού λίπους με το γεύμα".

"Αν ακολουθήσετε αυτούς τους τρεις βασικούς κανόνες, μειώσετε τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες θα είστε πιο υγιείς μακροπρόθεσμα" λέει η διαιτολόγος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 70 / position2: 464
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb