The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Jennifer Aniston: Με νέο look στο σπίτι του George Clooney στη λίμνη Κόμο

Διακοπές με την Amal και τον George Clooney θα κάνει η διάσημη ηθοποιός.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 06, 2018

Jennifer Aniston: Με νέο look στο σπίτι του George Clooney στη λίμνη Κόμο

Νέες αφίξεις στο σπίτι του George και της Amal Clooney στη λίμνη Κόμο. Αυτή τη φορά η Jennifer Aniston ήταν αυτή που έφτασε στον παράδεισο των Κλούνεϊ και μάλιστα με νέο look. Η 49χρονη εμφανίστηκε με μαύρα ρούχα και έχοντας κοντύνει τα μαλλιά τους ενώ και το χρώμα τους είναι πιο ανοιχτό.

H Jennifer Aniston βρίσκεται στο Κόμο μαζί με τον Adam Sandler για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας "Murder Mystery". Ο Adam Sandler και η σύζυγός του Jackie ήταν επίσης ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς στο σπίτι των Clooney.

Η εμφάνιση αυτή της Άνιστον έρχεται λίγες μέρες μετά την εκ βαθέων συνέντευξή της όπου ξεκαθάρισε ότι ίσως ο σκοπός της στη γη να μην ήταν να γίνει μητέρα. «Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να αναπαραχθώ. Ίσως να έχω άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να κάνω» τόνισε και πρόσθεσε: «Μην φέρεστε στις άτεκνες γυναίκες σαν να είναι ελαττωματικά προϊόντα. Είναι άδικο που τα μίντια αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο τις γυναίκες. Από θέματα όπως είναι η εγκυμοσύνη και η τεκνοποίηση μέχρι τη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται οι γυναίκες στο Χόλιγουντ».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb