The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H Asa Akira αποκαλύπτει γιατί το Ιαπωνικό πoρνo είναι διαφορετικό

Αγνωστες λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί το όλο θέμα με τις ερωτικές ταινίες στην Ασιατική χώρα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2018

H Asa Akira αποκαλύπτει γιατί το Ιαπωνικό πoρνo είναι διαφορετικό

Η Asa Akira είναι μία από τις πιο γνωστές πoρνoστάρ στον κόσμο. Είναι όμως η πιο γνωστή; Η απάντηση είναι όχι, καθώς τον τίτλο αυτό τον έχει η Hitomi Tanaka. Έτσι η Asa αποφάσισε να υποδετεί την Hitomi Tanaka, σε μια προσπάθεια να καταλάβει λίγο καλύτερα την ερωτική βιομηχανία στην Ιαπωνία και όχι μόνο.

H 32χρονη είναι το πιο hot όνομα στην ερωτική βιομηχανία αυτή τη στιγμή και φιλοξενήθηκε από το νούμερο 1 όνομα του PornHub για μία μικρή συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του site στο Youtube.

Εκεί λοιπόν αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί το όλο θέμα με το πορνό στην Ασιατική χώρα. Ποιο είναι το στοιχείο που οδηγεί τις κοπέλες να μπουν στο πορνό, τι αρέσει περισσότερο στον κόσμο, αλλά και τι απαγορεύεται να δείξει η κάμερα κατά την διάρκεια ενός γυρίσματος.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb