The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Φοβάμαι να φλερτάρω γιατί μπορεί να κατηγορηθώ για βιαστής»

Η δήλωση του πασίγνωστου ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 13, 2018

«Φοβάμαι να φλερτάρω γιατί μπορεί να κατηγορηθώ για βιαστής»

Συγγνώμη ζήτησε από τους θαυμαστές του ο Henry Cavill ύστερα από τις επικρίσεις που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια συνέντευξη που έδωσε και στην οποία φαίνεται να μπερδεύει το φλερτ με τον βιασμό

Μιλώντας στο GQ Australia, ο Καβίλ είπε ότι εξαιτίας του κινήματος #MeToo δεν φλερτάρει γιατί φοβάται μήπως οι γυναίκες τον κατηγορήσουν για σeξουαλική επίθεση.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι «ήθελε να ζητήσει συγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση και παρανόηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του».

«Η αναισθησία δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου, και θα ήθελα να διευκρινίσω και να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να κρατώ τις γυναίκες στην υψηλότερη δυνατή θέση, ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης, είτε πρόκειται για φιλία, είτε για επαγγελματική σχέση ή κάποια άλλη πιο σημαντική» δήλωσε ο Cavill.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb