The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Eurovision 2019: Σε ποια χώρα και πόλη θα γίνει ο διαγωνισμός

Οριστική απόφαση


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 25, 2018

Eurovision 2019: Σε ποια χώρα και πόλη θα γίνει ο διαγωνισμός

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2019 θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και αυτό είναι πλέον οριστικό. Μάλιστα, όπως γράφουν τις τελευταίες ώρες ξένα ΜΜΕ και μετέδωσε και η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Ιερουσαλήμ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση για τη φιλοξενία του διαγωνισμού κι έτσι η Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ.

«Η Ιερουσαλήμ αποσύρθηκε από τη φιλοξενία του διαγωνισμού και ο διαγωνισμός θα γίνει στο Τελ Αβίβ, στο Pavillion 2, το μόνο κλειστό στάδιο που υπάρχει στην πόλη αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα πως ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Όσον αφορά στο Ισραήλ, υπήρξε ένας «πόλεμος» για το αν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ ή την Ιερουσαλήμ -η νικήτρια είχε «επιλέξει» δια μικροφώνου την Ιερουσαλήμ. Τελικά, φαίνεται πως κατέληξαν στο Τελ Αβίβ.

Επισήμως, η EBU θα ανακοινώσει την πόλη και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού τον Σεπτέμβριο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb