The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αγόρασε εισιτήρια για τον τελικό του Champions League και την ίδια μέρα παντρέυεται

Κάνει έκκληση στους φίλους της Λίβερπουλ


Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2018

Αγόρασε εισιτήρια για τον τελικό του Champions League και την ίδια μέρα παντρέυεται

Το Σάββατο είναι ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Μία αγγελία προκαλεί γέλιο, με οπαδό να ψάχνει τρόπο να μην πάει στο γάμο του!

Το σημείωμα - αγγελία κυκλοφορεί στα social media και εμφανίζει φίλο της Λίβερπουλ που έχει εισιτήρια για τον τελικό και την ίδια μέρα παντρεύεται, να ψάχνει γαμπρό για τη μέλλουσα σύζυγο του!

"Ένας φίλος μου έχει δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League. Είναι σε καλές θέσεις και περιλαμβάνουν έξοδα ταξιδιού και διαμονής σε ξενοδοχείο. Όταν αγόρασε τα εισιτήρια δεν συνειδητοποίησε πως την ίδια μέρα γινόταν ο γάμος του, επομένως δεν μπορεί να πάει.

Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να πάτε στη θέση του: είναι στην εκκλησία του St James, στο Bootle και ώρα 15:00. Το όνομα της είναι Σούζαν. Είναι εκείνη που θα φοράει το άσπρο φόρεμα. Ευχαριστώ και You 'll Never Walk Alone".

Σημειώνεται πως η αυθεντικότητά του αμφισβητείται...

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb