The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η σeξι Καταρίνα που έχει κλέψει την καρδιά του Βράνιες

Σκοράρει εντός και εκτός γηπέδων...


Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2018

Η σeξι Καταρίνα που έχει κλέψει την καρδιά του Βράνιες

O Όγκνιεν Βράνιες διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του. Εκτός από το πρωτάθλημα που κέρδισε με την ΑΕΚ, ο 28χρονος φαίνεται πως έχει κερδίσει και... την καρδιά της Καταρίνα Γκρούγιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης είναι ζευγάρι με την όμορφη Σέρβα τραγουδίστρια και μοντέλο, η οποία πριν από μερικές ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα. Και αν κρίνουμε από τις ατάκες της Γκρούγιτς σε τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα της, μάλλον εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά.

Η 26χρονη καλλονή ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτικό show στη Σερβία, κατά τη διάρκεια του οποίου ρωτήθηκε αν προτιμά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Εκείνη έδωσε ψήφο... εμπιστοσύνης στους "κιτρινόμαυρους" και ο παρουσιαστής της έκανε δώρο μια φανέλα της Ένωσης με το όνομα του Βράνιες.

Η απάντησή της όταν είδε το δώρο ήταν "αφοπλιστική". "Δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις δώρο την... πυτζάμα μου, αν και καλό είναι πάντα να έχεις μια ρεζέρβα...", είπε χαρακτηριστικά η Σέρβα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις φήμες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb