The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτό είναι το scooter που έχει τρελάνει το YouTube

Και τους Υοutubers


Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2018

Αυτό είναι το scooter που έχει τρελάνει το YouTube

Τον τελευταίο καιρό ένα scooter της Xiaomi έχει ενθουσιάσει τους μεγάλους Έλληνες youtubers όπως τον Σάκη Καρπά (Unboxholics) τον Mikeius και τον Ηλία Φουντούλη αλλά και πολλούς ξένους δημιουργούς της πλατφόρμας.

Και όχι άδικα αφού το Xiaomi M365 είναι ένα πολύ εύχρηστο ηλεκτρικό scooter-πατίνι και επιλογή εκατοντάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να κινούνται στην πόλη.

Αλλά ποια είναι τα προτερήματα του και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

Αρχικά να πούμε ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική αφού είναι κατασκευασμένο από υπερανθεκτικό αλουμίνιο 6061 (aircraft-grade aluminum alloy).

Επιπλέον μπορείτε να το διπλώσετε ώστε να το μεταφέρετε εύκολα, αντέχει έως και 120 κιλά βάρος (ίσως και λίγο παραπάνω αλλά όχι με την ίδια απόδοση του κινητήρα), έχει σύστημα KERS (όλοι το ξέρουμε από την F1 και όχι φυσικά δεν είναι το ίδιο), δισκόφρενο και η ταχύτητα του φτάνει τα 25 χιλ/ώρα και έχει αυτονομία έως 30 χλμ/ώρα.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν ένα από τα καλύτερα μέσα μεταφοράς για την πόλη αλλά και εξαιρετικά ευχάριστο για βόλτα. Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η τρέλα που έχει πιάσει όλο τον κόσμο.

Βρείτε το ΕΔΩ

Η ελπίδα του Γκοθαμ. @iliasfood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikeius (@brafmikeius) στις

Καλημέρα! Ξυπνήσατε; Δείτε στα stories μου το δώρο που μου έκανε ο Καρατζάς και τώρα θα είμαι πιο badass από ποτέ! ΥΓ: Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Karpas (@sakis_karpas) στις

Βρείτε το ΕΔΩ

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb