The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έρχεται ο πρώτος μουσουλμάνος κινηματογραφικός υπερήρωας από την Marvel

Η Ms Marvel εμπνέεται από την Captain Marvel


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2018

Έρχεται ο πρώτος μουσουλμάνος κινηματογραφικός υπερήρωας από την Marvel

Είναι αλήθεια πως η επικράτεια των υπερηρώων της Marvel φιλοξενεί όλων των λογιών τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας, φυλής και χρώματος.

Κάτι στο οποίο χάνει το κινηματογραφικό της σύμπαν, γεγονός που έρχεται να αντισταθμίσει η περίληψη της Ms Marvel στη μεγάλη οθόνη.

Κάτι που θα την κάνει τον πρώτο ποτέ μουσουλμάνο υπερήρωα της Marvel που θα πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά. Η Ms Marvel, κατά φανταστικό κόσμο Kamala Khan, ντεμπούταρε το 2014 ως μια έφηβη Αμερικανή μουσουλμανικής καταγωγής από το Νιου Τζέρσεϊ που ανακαλύπτει πως μπορεί να αλλάζει μορφές.

Η Kamala υιοθέτησε μάλιστα το Ms Marvel αντλώντας έμπνευση από το είδωλό της Carol Danvers, η οποία έγινε η Captain Marvel. Την οποία κάνει τώρα η Marvel ταινία, με την Brie Larson στον ρόλο της σούπερ ηρωίδας…

Μιλώντας στο BBC για τη Ms Marvel, το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, είπε: «Η Ms Marvel, που είναι άλλος ένας χαρακτήρας των κόμικ, η μουσουλμάνα ηρωίδα που εμπνεύστηκε από την Captain Marvel, είναι σίγουρα μέσα στα σχέδιά μας. Έχουμε σχέδια γι’ αυτή, μόλις παρουσιάσουμε την Captain Marvel στον κόσμο».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb