The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το ωραιότερο γκολ σε τελικό Champions League

Πριν 16 χρόνια όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό


Δημοσίευση ΜΑΙ 15, 2018

Το ωραιότερο γκολ σε τελικό Champions League

Στις 15 Μαίου του 2002, η έκπληξη της διοργάνωσης του Champions League Λεβερκούζεν, αντιμετώπισε στον τελικό του θεσμού, την Ρεάλ των Ζιντάν, Φίγκο, Ραούλ και Ρομπέρτο Κάρλος. Ο τελικός έμοιαζε ένα είχε ξεκάθαρο φαβορί. Όμως στο χορτάρι δεν φάνηκε το ίδιο.

Ο Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, κάνοντας όλους να πιστέψουν  πως η Ρεάλ θα είχε ένα εύκολο βράδυ. Όμως 5 λεπτά αργότερα, ο εξαιρετικός Λούσιο ισοφάρισε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον τελικό.

Το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το 45ο λεπτό. Ο Ρομπέρτο Κάρλος έβγαλε μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά υπό την πίεση του αντίπαλου αμυντικού. Ο Ζιντάν έφτασε το πόδι του ψηλά, χωρίς να κοιτάει το τέρμα, και σούταρε χωρίς να αφήσει την μπάλα να σκάσει. Το γκολ αυτό, μας είχε όλους με ανοιχτό το στόμα.

Σε διάφορες ψηφοφορίες, το συγκεκριμένο γκολ έχει ανακηρυχθεί ως το ωραιότερο στην ιστορία των τελικών του Champions League. Και έχουν δίκιο. Ο θρύλος Ζινεντίν Ζιντάν, που σήμερα είναι προπονητής στην Ρεάλ, έγραψε ιστορία…

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb