The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#ΚΟΡΜΑΡΑ - Νιώσε καλύτερα με το σώμα σου σε 30 ημέρες News Room

Αυτά τα snack έχουν λιγότερες από 250 θερμίδες

9+1 διατροφικές προτάσεις με χαμηλά λιπαρά


Δημοσίευση ΑΠΡ 30, 2018

Αυτά τα snack έχουν λιγότερες από 250 θερμίδες

Όταν οι λιγούρες σου χτυπούν την πόρτα, αναζητείς ένα μικρό γεύμα για να τις καταπολεμήσεις και συνηθώς καταλήγεις σε όχι και τόσο υγιεινές επιλογές, οι οποίες προσφέρουν στον οργανισμό σου λιπαρά, με αποτέλεσμα να σε γεμίζουν με περιττές θερμίδες.

Υπάρχουν όμως 9+1 προτάσεις που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη σου για τσιμπολόγημα, χωρίς όμως να σε παχαίνουν. Διάβασε ποιες είναι παρακάτω και διάλεξε, ανάμεσα σε γλυκές και αλμυρές, ανάλογα με την όρεξη σου.

Tortilla ολικής άλεσης

Σε μια tortilla ολικής άλεσης, απλώνεις ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, βάζεις δυο φέτες γαλοπούλας ή ζαμπόν και μια κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί, χαμηλών λιπαρών.

Cheesecake σε μπολ

Σε ένα μπολάκι, προσθέτεις 1/3 του φλιτζανιού ricotta χαμηλών λιπαρών, δυο φράουλες κομμένες σε κυβάκια, 2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι αγαύης και ένα θρυμματισμένο κομμάτι μπισκότου, τύπου digestive.

Μπέικον-ντομάτα

Σε δυο φύλλα μαρουλιού, προσθέτεις δυο φέτες ντομάτα και μια λωρίδα μπέικον, την οποία έχει περάσει από αντικολλητικό τηγάνι ώστε να γίνει τραγανή και τελειώνεις περιχύνοντας μισή κουταλιά της σούπας σως blue cheese.

Ομελέτα του λεπτού

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις 2 κουταλιές τις σούπας φρέσκα ή κατεψυγμένα λαχανικά και μόλις μαλακώσουν λίγου, σπας δυο αυγά, προσθέτεις αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις. Μόλις ψηθεί το μίγμα, είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Αβοκάντο... πουρές

Σε ένα μπολ τοποθετείς το εσωτερικό μισού αβοκάντο, προσέχοντας να μη χαλάσεις τη φλούδα του εξωτερικά, καθώς το αφαιρείς. Στη συνέχεια, προσθέτεις σως σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα αλατιού, ξύδι ρυζιού και ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Αφού ανακατέψεις όλα τα υλικά μεταξύ τους χρησιμοποιώντας πιρούνι, βάζεις το μίγμα στο άδειο αβοκάντο. Τέλος, το πασπαλίζεις με λίγο καβουρντισμένο σουσάμι και είναι έτοιμο.

Μόκα

Σε ένα χαμηλό ποτήρι, βάζεις μια μπάλα παγωτό σοκολάτα και περιχύνεις ένα shot καφέ.

Ανανάς με νιφάδες καρύδας

Σε ένα μπολάκι, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ανανά κομμένο σε κυβάκια και πασπαλίζουμε με 2 κουταλιές της σούπας νιφάδες καρύδας, ενώ ρίχνουμε και λίγες σταγόνες lime από πάνω.

Γλυκοπατάτα με παρμεζάνα

Τυλίγεις μια γλυκοπατάτα σε αλουμινόχαρτο και την ψήνεις για μια ώρα στον φούρνο, στους 180 βαθμούς. Μόλις τη βγάλεις, τη χαράσσεις στα τέσσερα, την ανοίγεις και πασπαλίζεις με λίγη παρμεζάνα.

Βουτήματα... μπανάνας

Κόβεις μια μπανάνα σε 4 ίσα μέρη και σε κάθε ένα, βάζεις μισό κουταλάκι του γλυκού φυστικοβούτυρο, ενώ τα πασπαλίζεις με την αγαπημένη σου granola.

Dip από χούμους & γιαούρτι

Σε ένα μπολάκι ανακατεύεις 1/4 του φλιτζανιού γιαούρτι 2% λιπαρά και 1/4 του φλιτζανιού χούμους και σερβίρεις μαζί με κομμένα λαχανικά, όπως το καρότο και το αγγούρι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb