The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πως η Charlize Theron πήρε 23 κιλά για τη νέα της ταινία

«Είχε πλάκα να πηγαίνω για πρωινό σε μπεργκεράδικα και να πίνω δύο μιλκσέικ. Μετά από λίγο καιρό όμως...»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2018

Πως η Charlize Theron πήρε 23 κιλά για τη νέα της ταινία

Μπορεί να το έχει κάνει και στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά η Charlize Theron πέρασε πολύ δύσκολα στην προετοιμασία της για τον ρόλο στη νέα της ταινία Tully. H λαμπερή ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει 23 κιλά για τις ανάγκες τις ταινίας, όπου υποδύεται μια υπέρβαρη μητέρα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Ήθελα απλά να νιώσω αυτό που ένιωθε αυτή η γυναίκα, και νομίζω ότι το να πάρω κιλά ήταν ένας τρόπος για να έρθω πιο κοντά στην ίδια και τον τρόπο που σκεφτόταν».

Για να πάρει τα κιλά κατέφυγε στην κατανάλωση ποσοτήτων junk food, γεγονός που επηρέασε ιδιαίτερα και την ψυχολογία της σε βαθμό που έφτασε στα όρια της κατάθλιψης.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσο πολλές επεξεργασμένες τροφές και έπινα πολλή ζάχαρη. Δεν ήμουν ευχάριστη όταν γυρίζαμε αυτήν την ταινία», εξηγεί.

Περιγράφοντας τη διαδικασία, εξήγησε πως «Οι πρώτες τρεις βδομάδες είναι πάντα ωραίες γιατί είσαι σαν παιδί σε μαγαζί με ζαχαρωτά. Είχε πλάκα να πηγαίνω για πρωινό σε μπεργκεράδικα και να πίνω δύο μιλκσέικ». Όμως συμπλήρωσε ότι «Ύστερα από τρεις βδομάδες, δεν είχε πια πλάκα. Ξαφνικά κουράζεσαι να τρως τόσο και ύστερα γίνεται αγγαρεία. Θυμάμαι ότι έπρεπε να βάζω ξυπνητήρι στη μέση της νύχτας για να διατηρώ το βάρος μου», αποκαλύπτει.

«Κυριολεκτικά ξυπνούσα στις δύο το πρωί και είχα δίπλα μου ένα φλιτζάνι κρύα μακαρόνια με τυρί. Ξυπνούσα και απλά το έτρωγα… Είναι δύσκολο να διατηρήσεις αυτό το βάρος».

Ευτυχώς η Charlize Theron κατάφερε να χάσει τα κιλά μετά το πέρας των γυρισμάτων, αλλά όπως παραδέχεται η διαδικασία ήταν σκέτη «κόλαση». «Μού πήρε περίπου 1 1/2 χρόνο. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, ένα πολύ μακρύ ταξίδι», λέει χαρακτηριστικά. «Και ήταν δύσκολο γιατί είχα να πάω σε προβολές ταινιών και παρουσιάσεις εκείνη την περίοδο και κανείς δεν ήξερε πως είχα παχύνει για την ταινία», λέει. «Και νομίζω ότι στην αρχή, όταν βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες, όλοι νόμιζαν ότι φορούσα προσθετικά», συνεχίζει.

Tο 2003 η Charlize Theron μεταμορφώθηκε πλήρως παίρνοντας 13,5 κιλά για να υποδυθεί την πρωταγωνίστρια της ταινίας Monster. Τότε όμως, όπως αποκαλύπτει, είχε λατρέψει τη διαδικασία, καθώς τής είχε φανεί πολύ πιο εύκολο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb