The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 ταινίες που θα φέρουν νωρίτερα το καλοκαίρι

Σιγουράκια για ψυχαγωγία και φτιάξιμο διάθεσης


Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2018

5 ταινίες που θα φέρουν νωρίτερα το καλοκαίρι

Μπορεί να είναι ακόμη άνοιξη, όμως γιατί να μην φέρεις νωρίτερα τις καλοκαιρινές διακοπές στη ζωή σου μέσα από μια ταινία; 5 ταινίες που θα φέρουν νωρίτερα το καλοκαίρι!

Mamma mia!

Σκόπελος, Πήλιο και γενικώς, Ελλάδα στα καλύτερά της! Με μουσική από τους ABBA και μερικούς από τους καλύτερους ηθοποιούς του σινεμά, σε μια ταινία που θα σου φτιάξει το κέφι από το πρώτο τραγούδι!

Cocktail

Από τη Νέα Υόρκη στη Τζαμάικα, με τη μοναδική αίσθηση των καλαμωτών beach bars και των πολύχρωμων κοκτέιλ, που θα σε βάλει κατευθείαν σε άλλο κλίμα ακόμη κι αν είναι άνοιξη και οι διακοπές αργούν.

How Stella Got her Groove Back

Εδώ θα χορτάσεις Τζαμάικα! Χρώματα, μουσικές και αυτό το χαρακτηριστικό στυλ της δεκαετίας του 90 που θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση!

The Beach

Γυρισμένο στο νησί Koh Phi Phi της Ταϋλάνδης, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ταξιδέψει και να μη σε ξεσηκώσει για διακοπές νωρίτερα!

Blue Lagoon

Γυρισμένο στα νησιά Φίτζι, θα χορτάσει το μάτι σου από εξωτική βλάστηση και τυρκουάζ θάλασσα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb