The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς αποχαιρετούν τον Avicii οι διάσημοι φίλοι και συνεργάτες του

Τα συγκινητικά «αντίο» από Madonna, Lenny Kravitz, David Guetta, Tiesto και άλλους μουσικούς

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2018

Πώς αποχαιρετούν τον Avicii οι διάσημοι φίλοι και συνεργάτες του

Η είδηση του θανάτου του 28χρονου Avicii προκάλεσε θλίψη στον κόσμο της μουσικής, αλλά και όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του. Ανάμεσά τους η Madonna, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter μοιράστηκε ένα μήνυμα που συνόδεψε και με μία κοινή τους φωτογραφία. «Τόσο λυπηρό... Τόσο τραγικό. Αντίο αγαπημένε, γλυκέ Τιμ. Έφυγες τόσο νωρίς».

O Lenny Kravitz με τον οποίο έκανε το Super Love έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

To 2011 o Avicii είχε συνεργαστεί στο κομμάτι «Sunshine», με τον David Guetta που ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Dance Recording. Ο Guetta με μια κοινή τους φωτογραφία έγραψε: «Συνέβη κάτι φοβερό. Χάσαμε ένα φίλο με μια υπέροχη καρδιά και ο κόσμος έχασε έναν απίστευτα ταλαντούχο μουσικό. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες μελωδίες, τις στιγμές που μοιραστήκαμε στο στούντιο, παίζοντας μαζί σαν djs ή διασκεδάζοντας σαν φίλοι. RIP Avicii».

Και ο κολλητός του φίλος και συνάδελφος ο Tiesto έγραψε: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτά που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Θα μου λείψεις αδερφέ μου».

Και η Rita Ora είναι συντετριμμένη: «Δεν έχω λόγια. Θυμάμαι πόσο εκπληκτικά ήταν όταν κάναμε το «Lonely Together” και αισθάνομαι σαν να ήταν χθες όταν μιλούσα με την οικογένεια του Avicii, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Να αναπαυθεί εν ειρήνη. Είμαι συντετριμμένη. Η καρδιά μου έχει σπάσει».

Τέλος ο Kalvin Harris έγραψε: «Συγκλονιστικά νέα για τον Avicii, μια πανέμορφη ψυχή, παθιασμένος και εξαιρετικά ταλαντούχος με τόσα ακόμα να κάνει. Εγκάρδιες ευχές στην οικογένειά του. Να σε ευλογεί ο θεός Tim».

Διαβάστε Ακόμη
ΑΠΡ 21, 2018
Πέθανε ο Avicii
O Σουηδός dj πέθανε σήμερα ενώ βρισκόταν στο Ομάν
NEWSROOM
ΑΠΡ 22, 2018
Avicii: Το προφητικό ντοκιμαντέρ, η πίεση που ένιωθε και τα προβλήματα υγείας
Ο διάσημος Σουηδός DJ κάτω από άγνωστες συνθήκες άφησε την τελευταία του πνοή στο Ομάν
NEWSROOM
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb