The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα 10 κομιξ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων εποχών

Ποιος ήρωας είναι τελικά ο αγαπημένος του κοινού;


Δημοσίευση ΑΠΡ 19, 2018

Τα 10 κομιξ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων εποχών

Τα κομιξ είναι εθισμός. Υπάρχουν πολλοί φαν που δεν τα σταματούν ποτέ. Κι ας τους κοροϊδεύουν κάποιοι επειδή τα διαβάζουν, κι ας έχουν κλείσει τα 40. Οι ήρωες τους γίνονται φίλοι μας, ένα στοιχείο του εαυτού μας, που δεν είναι εύκολο να αποχωριστούμε.

Το θέμα είναι ποιος από αυτούς τους ήρωες έχει αγαπηθεί περισσότερο από το κοινό. Υποκειμενικό μεν, αλλά οι αριθμοί δεν μπορούν να που ψέματα. Ποιος λοιπόν έρχεται πρώτος;

10. Captain America

Στο σινεμά δεν αγαπήθηκε τόσο πολύ. Αν και στους Avengers, η παρουσία του είναι καταλυτική. Όμως ως κόμικ πούλησε 210 εκατομμύρια αντίτυπα.

9. Dragon Ball

Το πρώτο από τα 2 manga που είναι στην δεκάδα. Κυκλοφόρησε από το 1984 μέχρι το 1995 και πούλησε 240 εκατομμύρια τεύχη.

8. X –Men

Οι πολλαπλοί ήρωες του X-Men αγαπήθηκαν και στο σινεμά. Όμως το κομικ υπάρχει από το 1963 και έχει πουλήσει 270 εκατομμύρια τεύχη.

7.  Lucky Luke

Ο αγαπημέν ος καουμπόυ μαζί με τον σκύλο του Ραν Ταν Πλαν και το άλογό του την Ντόλυ, ξεκίνησε το ταξίδι του το 1946. Από τότε έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια κομμάτια, μπαίνοντας με την αξία του στην δεκάδα.

6. Peanuts

O Charlie Brown και ο Snoopy, είναι θρυλικοί. Σινεμά, τηλεόραση και λοιπά, για μισό αιώνα το κομικ της παρέας του Peanuts πούλησε κι αυτό λίγα περισσότερα από 300 εκατομμύρια.

5. Asterix

To 1959 ο Αστερίξ και ο φίλος του ο Οβελίξ, παρέα με όλο το χωριό των ανυπότακτων, μας κρατάει συντροφιά με χιούμορ, έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 352 εκατομμύρια τεύχη.

4. Spider – Man

O top ήρωας της Marvel. Δεν είναι ο αγαπημένος μας αλλά σίγουρα είναι δυνατό χαρτί. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1963 και έχει φτάσει τα 360 εκατομμύρια τεύχη σε πωλήσεις.

3. One Piece

Το γιαπωνέζικο manga έχει πολλούς φαν, και το «One Piece» τους περισσότερους. Στα 21 χρόνια (μόλις) κυκλοφορίας του, έχει φτάσει τα 430 εκατομμύρια πωλήσεις.

2. Batman

O σκοτεινός ιππότης της DC είναι πολύ ψηλά αλλά δεν είναι ο αγαπημένος της ήρωας. Πάντως έχει πουλήσει 460 εκατομμύρια τεύχη.

1. Superman

Από το 1938, ο υπεράνθρωπος με τα «σώβρακα» έχει με την αξία του κερδίσει την πρωτιά στους υπερήρωες. Με πάνω από 600 εκατομμύρια πωλήσεις, είναι στην κορυφή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb