The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram... των αδερφών Jenner!

Και όμως είναι αλήθεια!


Δημοσίευση ΑΠΡ 19, 2018

Η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram... των αδερφών Jenner!

Οι αδελφές Kendall και Kylie Jenner ανέβασαν στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει η δικιά μας Ελένη Φουρέιρα!

H τραγουδίστρια, πρόσφατα, είχε ανεβάσει στο Instagram της μία εικόνα, στην οποία φορούσε ένα σύνολο από τη σειρά ρούχων Kendall και Kylie που έχουν σχεδιάσει οι δύο αδερφές. Η Ελένη Φουρέιρα όπως ήταν λογικό έκανε tag στην ανάρτηση της το brand name των Jenner.

Έτσι, το επίσημο account στο Instagram που έχουν δημιουργήσει οι δύο αδερφές για να διαφημίζουν τα ρούχα τους, ανέβασε τη φωτογραφία με το outfit της Ελένης Φουρέιρα, γράφοντας στη λεζάντα, να μην ξεχνάς να tag- άρεις το brand στη φωτό αν θες να έχεις κι εσύ την ευκαιρία να δεις τη φωτογραφία σου στο δικό τους προφίλ.

Δείτε την ανάρτησή τους με την Ελένη Φουρέιρα:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb