The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Mεγάλος Διαγωνισμός: Οι μουσάτοι ήρθαν για να μείνουν

Δύο νέα παιδιά έφτιαξαν έναν παράδεισο για μουσάτους που θα λατρέψεις


Δημοσίευση ΑΠΡ 13, 2018

Mεγάλος Διαγωνισμός: Οι μουσάτοι ήρθαν για να μείνουν

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ότι η μόδα με τους μουσάτους θα λήξει, οι άνδρες που προτιμούν τα γένεια στο πρόσωπό τους συνεχίζει και εξελίσσεται.

Σύμφωνα με όλες τις έρευνες τα μούσια είναι άκρως ερεθιστικά για τις γυναίκες, ενώ με ποσοστό που αγγίζει το 65% οι γυναίκες βρίσκουν αρενωπό και ερωτικό ένα πρόσωπο που καλύπτεται από μούσια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε ποσοστό 80% οι σύντροφοι, ανδρών με μούσια δεν επιθυμούν ο σύντροφός τους να ξυριστεί! 

Βρες τι σου ταιριάζει στη σελίδα τους musatos.gr

Το ότι έχεις μούσια δεν σημαίνει ότι θα είσαι και ατημέλητος. Επιτέλους οι εταιρείες με προϊόντα ομορφιάς ανάκαλυψαν το ανδρικό κοινό, και πλέον υπάρχουν ειδικά προϊόντα που θα σε κάνουν να δείχνεις πάντα όμορφος και προσεγμένος.

Δύο νέα παιδιά, η Κική και ο Κώστας ασχολήθηκαν με τους μουσάτους και δημιούργησαν έναν παράδεισο για τους απανταχού μουσάτους!

Με εμπειρία στη δημιουργια καλλυντικών με φυσικά συστατικά και περίσσιο μεράκι δημιούργησαν μια σειρά με προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη γενειάδα που ονειρεύεσαι.


Βρες τι σου ταιριάζει στη σελίδα τους musatos.gr

ΚΕΡΔΙΣΤΕ
NIKHTHΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb