The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Apple δίνει στους νέους της επεξεργαστές το όνομα... Ελληνικής πόλης

Δεν θα πιστεύετε πως λέγονται τα νέα τσιπ της Apple

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 02, 2018

Η Apple δίνει στους νέους της επεξεργαστές το όνομα... Ελληνικής πόλης

Όπως διέρρευσε πριν από λίγο, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει από τις αρχές του 2020 δικά της τσιπ στους υπολογιστές Mac, αντικαθιστώντας τους επεξεργαστές της Intel. Το Bloomberg που έβγαλε την είδηση στη δημοσιότητα, επικαλέστηκε καλά πληροφορημένες πηγές.

Το πιο απίθανο από όλη αυτή την ιστορία είναι πως το σχέδιο για τους νέους επεξεργαστές της Apple έχει κωδική ονομασία... «Καλαμάτα». Αν και βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο λειτουργίας των συσκευών Apple.

Η κίνηση θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την Intel, καθώς το 5% των ετήσιων εσόδων της προέρχεται από την συνεργασία με την Apple. Ως αποτέλεσμα αυτής της είδησης η μετοχή της Intel σημειώνει πτώση της τάξεως του 9%.

Τόσο η Apple όσο και η Intel αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν την είδηση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb