The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

FIFA: Ερχόμαστε στην Ελλάδα

Συνέντευξη τύπου την Τετάρτη


Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2018

FIFA: Ερχόμαστε στην Ελλάδα

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να συζητήσουν τα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε στείλει επιστολή στη FIFA για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, ενημερώνοντας την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Έτσι, η FIFA αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπεία στην Αθήνα για να συζητήσει πιθανές λύσεις.

Αναλυτικά, η επιστολή της FIFA στον Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Έλαβα το γράμμα σας από τις 12/3/18, με περιεχόμενο που έχει σημειωθεί.

Η FIFA είναι σε συνεχή επαφή με την UEFA, εξετάζουν στενά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Χθες το απόγευμα, η Οργανωτική Επιτροπή της FIFA υπεύθυνη για τον έλεγχο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση και απόψε μια αντιπροσωπεία ταξιδεύει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους υπεύθυνους τις επόμενες κινήσεις μας.

Παρόλο που τα πρόσφατα γεγονότα έγιναν στο πλαίσιο μίας εθνικής διοργάνωσης, που σημαίνει ότι τα πειθαρχικά μέτρα εμπίπτουν στην δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ, η FIFA απαιτεί μια ισχυρή προσέγγιση στο θέμα, χωρίς συμβιβασμούς στην εξάλειψη κάθε είδους βίας στο ποδόσφαιρο».

Συνέντευξη τύπου της FIFA

Απαντήσεις από επίσημα χείλη για τις προθέσεις της FIFA μετά τα τελευταία γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα δοθούν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Θέση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάρει και επισήμως η FIFA.

Εκπρόσωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης στη χώρα μας για να συναντηθούν με τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Πέρα όμως από τις επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, θα γίνει και συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει ο Χέρμπερτ Χούμπελ.

Εκεί ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ελληνικής ομοσπονδίας θα αναφερθεί εκτενώς στα γεγονότα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και γενικά τα φαινόμενα που παρατηρούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα δώσει απαντήσεις για το πώς προτίθεται η FIFA να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb