The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εκτός εαυτού ο Elton John ‑ Διέκοψε τη συναυλία κι έφυγε βρίζοντας από την σκηνή

Όλα ξεκίνησαν όταν κάλεσε κάποιους θεατές να ανέβουν στη σκηνή κοντά του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2018

Εκτός εαυτού ο Elton John ‑ Διέκοψε τη συναυλία κι έφυγε βρίζοντας από την σκηνή

Έξαλλος έγινε ο Elton John σε συναυλία του στο Λας Βέγκας την περασμένη Πέμπτη. Συγκεκριμένα ο διάσημος καλλιτέχνης προσκάλεσε κάποιους θεατές να ανέβουν στην σκηνή ενώ ερμήνευε την μεγάλη του επιτυχία «Saturday Night’s Alright For Fighting».

Δύο από τους θεατές (που ομολογουμένως είχαν πλαισιώσει ασφυκτικά το πιάνο) άπλωσαν το χέρι τους για να αγγίξουν τον τραγουδιστή, ενθουσιασμένοι ίσως από το γεγονός ότι έβλεπαν από τόσο κοντά το είδωλό τους.

Όμως η χειρονομία αυτή ήταν αρκετή για να εξοργίσει τον 70χρονο που έριχνε εξοργισμένες στους δύο άνδρες και μάλιστα φάνηκε να σχηματίζει με τα χείλια του ένα «άντε γ@@σου» στον έναν, κατά τη διάρκεια του κομματιού.

Όταν τελείωσε το τραγούδι, ο δημοφιλής τραγουδιστής σηκώθηκε αμέσως και εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας σύξυλους τους θαυμαστές του, οι οποίοι άρχισαν να επιστρέφουν αμήχανα στις θέσεις τους.

Μετά από λίγη ώρα, έχοντας ηρεμήσει κάπως από την ένταση, ο Elton John επέστρεψε στην σκηνή και ξανακάθισε στο πιάνο του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο στους φαν του ότι από εδώ και στο εξής πρόκειται να αλλάξουν κάποια πράγματα στη... σχέση τους.

«Δεν θα ξανανεβείτε στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night. Τα σκατ@@@τε», είπε στους θαυμαστές του, προτού συνεχίσει τη συναυλία του.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb