The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Eurovision: Κυκλοφόρησε το τραγούδι και το καυτό βίντεο της Ελένης Φουρέιρα για την Κύπρο

Η Ελένη ανάβει φωτιές και βάζει πλώρη για την πρωτιά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2018

Eurovision: Κυκλοφόρησε το τραγούδι και το καυτό βίντεο της Ελένης Φουρέιρα για την Κύπρο

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγες ώρες το τραγούδι Fuego με το οποίο η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι παρουσιάστηκε επίσημα στο κεντρικό δελτίο του ΡΙΚ και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρωτιά στο διαγωνισμό που φέτος θα γίνει στη Λισαβόνα.

Το Fuego έχει έντονα dance ethnic στοιχεία και είναι δημιουργία του Ελληνοσουηδού συνθέτη και παραγωγού Αλεξ Παπακωνσταντίνου και των Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov, Didrick. Tην σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Πίσω από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο βιντεοκλίπ βρίσκεται ο Κύπριος σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης, τον οποίο η τραγουδίστρια εμπιστεύτηκε για το ντύσιμό της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb