The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κιμ Καρντάσιαν: Διχάζει το Ίντερνετ η τόπλες φωτογραφία που της έβγαλε η 4χρονη κόρη της

Το πιο αμφιλεγόμενο post της έως τώρα


Δημοσίευση ΦΕΒ 09, 2018

Κιμ Καρντάσιαν: Διχάζει το Ίντερνετ η τόπλες φωτογραφία που της έβγαλε η 4χρονη κόρη της

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι γνωστή για τα προκλητικά και αμφιλεγόμενα πολλές φορές post της στο Instagram. Όμως, όπως αποδεικνύεται δεν είναι ο μόνος «φωτογράφος» της οικογένειας.

Η τελευταία της ανάρτηση είναι μία topless φωτογραφία, με χαμηλό φωτισμό, και η οποία έχει ληφθεί... από την τετράχρονη κόρη της, Νορθ.

Στην εικόνα η 37χρονη τηλεπερσόνα διακρίνεται να φορά ένα μαύρο κολάν και ένα ξεκουμπωμένο σουτιέν. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους 107 εκατομμύρια followers της Κιμ.
Κάποιοι εξήραν το φωτογραφικό ταλέντο της μικρής, αλλά χαρακτήρισαν την ανάρτηση ακατάλληλη και λίγο «τρομακτική».

«Αγαπώ την Κιμ αλλά δεν είναι εντάξει για εκείνη και για τον οποιονδήποτε να βάζει το παιδί του να τραβά φωτογραφίες σαν αυτή», δήλωσε ένας από τους ακόλουθους της διάσημης σταρ.

Άλλοι πάλι έσπευσαν να την στηρίξουν, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για μία αθώα φωτογραφία, σε σύγκριση με άλλες αναρτήσεις της.

«Είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό για τις μητέρες και τις κόρες. Είναι μητέρα της Νόρθι και είμαι σίγουρη ότι οι κόρες κάνουν μπάνιο μαζί με τις μητέρες τους μέχρι τα πέντε τους χρόνια», έγραψε ένας χρήστης.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb