The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ζώδια Εβδομάδας: 30 Mαρτίου ‑ 5 Απριλίου

Τι λένε τα άστρα


Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2015

Ζώδια Εβδομάδας: 30 Mαρτίου ‑ 5 Απριλίου

Για να δούμε, τι θα δούμε και αυτήν την εβδομάδα...

Κριός
Στα αισθηματικά, πρέπει να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να λειτουργήσει, ώστε να περάσετε πολύ καλά, ενώ προσέξτε άτομα από το παρελθόν που ενδέχεται να κάνουν την εμφάνιση τους. Στα επαγγελματικά, οπλιστείτε με δυνάμεις, καθώς πρέπει να αντεπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει.

Ταύρος
Η εβδομάδα θέλει προγραμματισμό και ψυχραιμία, βέβαια οι συνθήκες σας ευνοούν. Μην δίνετε σημασία σε ανούσιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σας.

Δίδυμοι
Η στασιμότητα που σας εκνεύριζε αρχίζει σιγά σιγά να διαλύεται και έρχεται ένα γεγονός που θα σας λύσει τα χέρια. Όσον αφορά τα αισθηματικά, θα έχετε μια πολύ όμορφη εβδομάδα, αρκεί να διαχειριστείτε τα πράγματα σωστά.

Καρκίνος
Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Πάρτε τις αποφάσεις σας και όλα θα πάνε καλά. Mην τρώτε μονίμως delivery, μαγειρέψτε και τίποτα!

Λέων
Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει στον εαυτό σας και στον τρόπο ζωής σας και έτσι θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να περνάτε καλά, χωρίς πολλή προσπάθεια.

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα βασικό ρόλο στη ζωή σας έχει η επικοινωνία με τους άλλους. Ακούστε τα προβλήματα των φίλων σας και προσπαθήστε να τους βοηθήσετε.

Ζυγός
Ευνοημένες οι σχέσεις κάθε είδους. Επιπλέον, είστε πολύ ευδιάθετοι και ανοιχτοί σε κάθε νέα γνωριμία. Στα εργασιακά σας, κάντε υπομονή και ουρανός θα γίνει πιο γαλανός, σύντομα.

Σκορπιός
Ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας και αυτό σας ανανεώνει και θέτει τη δημιουργικότητα σας στα ύψη. Μελετήστε τα αισθηματικά σας και προσέξτε πολύ στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης
Κάποια θέματα που σας κρατούσαν πίσω ξεδιαλύνονται και μπορείτε πλέον να τα αφήσετε πίσω σας, ενώ αν θέλετε να έχετε και μια εξέλιξη στα εpωτικά σας, πρέπει να γίνετε πιο δυναμικοί.

Αιγόκερος
Θετική εβδομάδα, μιας και είστε το επίκεντρο της προσοχής. Για ό,τι σας στεναχωρεί, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, μιας και θα προκύψουν εναλλακτικές.

Υδροχόος
Κάντε λίγη υπομονή και θα ανταμειφθείτε. Στα ερωτικά σας μην χάνετε την αισιοδοξία σας, καθώς όλα θα μπουν σε μια σειρά.

Ιχθείς
Κάντε τον εσωτερικό σας απολογισμό, γιατί μόνο έτσι θα κατανοήσετε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά, καθώς ένα άτομο που εμπιστεύεστε πολύ θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb