The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ζώδια Εβδομάδας: 22‑28 Δεκεμβρίου

Και μια χριστουγεννιάτικη συμβουλή!


Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2014

Ζώδια Εβδομάδας: 22‑28 Δεκεμβρίου

Κριός
Αντιφάσεις και διαφορές: μία όλα πάνε καλά, μία κάτι χαλάει εντελώς την τύχη σας. Ρήγματα στις σχέσεις, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου. Σαν να το θέλετε όμως και λίγο... Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και έπειτα δείτε τις επιλογές σας.

Ταύρος
Χαλάρωση και ξεκούραση, μαζί με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Έρχεται μια όμορφη περίοδος! Οι φίλοι σας σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Τακτοποιήστε τα θέματα υγείας σας.

Δίδυμοι
Πρόοδος στα οικονομικά σας και οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας μεταδώσουν αισιοδοξία. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Τηλεφωνήστε σε κάποιον που του λείπετε.

Καρκίνος
Αυτές τις μέρες θα δείτε ξανά ανθρώπους που πεθυμήσατε. Πιείτε κρασί, διηγηθείτε ιστορίες και απολαύστε τις διακοπές σας όπως πρέπει. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Στηρίξτε κάποιον φίλο σας που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

Λέων
Δώστε μια ευκαιρία σε ανθρώπους που σας πλήγωσαν. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Kάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Παρθένος
Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους για κάποια θέματα που τους απασχολούν. Ειδικά τώρα, που θα συναντηθείτε με κάποιους από αυτούς στα οικογενειακά τραπέζια. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Εστιάστε στην αγάπη του συντρόφου σας.

Ζυγός
Έχετε απομονωθεί και δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Χαλαρώστε, μέρες που είναι! Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Kαμιά φορά ακούστε τους φίλους σας – θέλουν το καλό σας.

Σκορπιός
Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και σας αναστατώνουν. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Φάτε προσεκτικά αυτές τις μέρες, για να μην πάρετε κιλά!

Τοξότης
Ένα άτομο από το παρελθόν σάς χτυπά την πόρτα. Κάντε πως δεν ακούτε. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Ξεκολλήστε από τα social media.

Αιγόκερως
Χαρούμενα γεγονότα θα σας φτιάξουν το κέφι – έρχονται φίλοι από μακριά, συναντιέστε, κάνετε ένα ταξίδι. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για τη νέα χρονιά!

Υδροχόος
Βλέπετε κόσμο, κάνετε γνωριμίες, έχετε έμπνευση. Αυτές οι μέρες θα είναι ευεργετικές για εσάς. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Μην ανοίγεστε σε ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε.

Ιχθείς
Οι φίλοι είναι κοντά σας σε μια απόφαση που θα πάρετε σχετικά με τη δουλειά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Χριστουγεννιάτικη συμβουλή: Επισκεφθείτε τους συγγενείς σας, ειδικά εκείνους που τους βλέπετε μια φορά τον χρόνο!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb