The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Βερνίκι νυχιών με μαύρο διαμάντι και τιμή με πολλά... μηδενικά

Θα πάθετε εγκεφαλικό μόλις δείτε πόσο κοστίζει


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 28, 2017

Βερνίκι νυχιών με μαύρο διαμάντι και τιμή με πολλά... μηδενικά

Η εταιρεία καλλυντικών Models Own φαίνεται ότι εδώ και πολλά χρόνια κρατάει την πρωτιά πουλώντας τα πιο ακριβά βερνίκια νυχιών στον κόσμο. 

Το 2010, είχε κυκλοφορήσει ένα βερνίκι με ψήγματα χρυσού 24 καρατίων το οποίο κόστιζε 130.000 δολάρια, ενώ το καπάκι του ήταν διακοσμημένο με διαμάντια.

Όμως τώρα, ήρθε να σπάσει το ρεκόρ της τιμής αυτής το μανό Azature το οποίο εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα μαύρο μανό, όμως περιέχει σκόνη διαμαντιών 267 καρατίων και η τιμή του ανέρχεται στα 250.000 δολάρια.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο προϊόν δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δεύτερο τεμάχιο μετά την αγορά του. Είναι ένα και μοναδικό και θα το έχει σε όλον τον κόσμο αποκλειστικά η ζάπλουτη κυρία που θα το αγοράσει.

Επειδή όμως η Azature θέλει να προσφέρει μανό και σε πιο λογικές τιμές, έχει κυκλοφορήσει παρόμοιο μανό που αντί για σκόνη διαμαντιών έχει μικρομόρια που δίνουν αντίστοιχο εφέ και κοστίζει 25 δολάρια.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb